Ce vreau de la un baiat/barbat?

Ce vreau de la un baiat/barbat?

Vreau un băiat care să nu-mi aducă un buchet de trandafiri când ne certăm, ci să rupă o floare de pe stradă într-o zi oarecare şi să mi-o pună în păr.

Vreau un băiat care să mă gâdile, să mă ciupească, să îmi pună piedică pe stradă în glumă.

Vreau un băiat cu care să pot să merg în parc doar pentru a sta pe o bancă, să meargă în parcul de distracţii şi să se dea cu mine în orice carusel, deşi lui îi este frică sau nu are chef.

Un băiat care să alerge cu mine prin ploaie fără să-i fie frică că-şi murdăreşte adidaşii de firmă, care să mă ţină de mână, să mă ciufulească, să mă tragă de păr în glumă, să mă muşte.

Vreau un băiat al cărui zâmbet să mă topească.

Vreau un băiat care să mă strângă tare în braţe, care să se uite în ochii mei fără a-mi spune nimic, iar eu să înţeleg totul, care să aibă iniţiativă, să mă conducă atunci când am nevoie.

Vreau un băiat care să-mi dea mesaj chiar în timp ce suntem unul lângă celălalt, care să mă oprească în mijlocul trecerii de pietoni doar că să mă sărute, să danseze cu mine oricât de prost s-ar mişca, cineva care nu mă judecă după aparenţe.

Vreau un băiat pupăcios şi haios, care să mă facă să plâng de la atâta râs.

Un băiat care să mă ducă la gară şi să se urce cu mine într-un tren la întâmplare.

Vreau un băiat care să arunce cu popcorn în mine când mergem la cinema, care să să fie pregătit să mă sperie când vizionăm un film horror.

Vreau un băiat care îşi doreşte să mă cunoască, care îşi dă seama cât de complicată sunt.

Vreau un băiat care să mă recucerească în fiecare zi, care să asculte o melodie şi să se gândească la mine, care apreciază un curcubeu, care se bucură când e soare.

Un băiat căruia îi place mirosul primăverii, care vede dincolo de aparenţe.

Vreau un băiat care se chinuie să-mi facă clătite indiferent de cât fum ar ieşi în bucătărie.

Vreau un băiat care să mă ţină în braţe noaptea şi să se trezească cu o jumătate de oră mai devreme doar ca să mă vadă dormind, care să mă trezească cu un sărut, care îmi zice atunci când greşesc şi mă ajută să repar ce am stricat.

Vreau un băiat care să nu-mi zică “te iubesc” din prima lună doar ca să mă bage în pat, un băiat care ştie cum să mă împace atunci când sunt supărată.

Un băiat care ştie că sunt sensibilă şi mă ceartă când nu am grijă de mine, iar iarna se duce acasă să-mi aducă el fular şi mănuşi ca să ieşim la săniuş.

Un băiat care să oprească trecătorii şi să le zică cât de mult mă iubeşte.

Vreau un băiat care să înţeleagă că nu îmi place să gătesc singură şi atunci când e acasă să mă ajute, cineva care mă consideră cea mai frumoasă de pe pământ, neţinând cont de defecte.

Vreau un băiat care să îmi pregătească un ceai fierbinte atunci când sunt răcită, care să mă sărute fără să-i fie teamă că se molipseşte.

Un băiat care să-mi aducă plastelină, acuarele şi cărţi de colorat şi să ne distrăm împreună.

Vreau un băiat care înţelege că prietenii sunt importanţi pentru mine, că uneori simt nevoia să ies cu fetele sau cu gaşca la un suc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *