Sfaturi in alegerea gazduirii web

Sfaturi in alegerea gazduirii web

Astazi vom vorbi despre recomandari si sfaturi in alegerea gazduirii web. Dupa cum putem vedea gazduirea web joaca cel mai important rol in acest lant, de aceea este important sa alegem o firma cu renume si vechime pentru a ne oferii servicii de calitate. Evolutia site-ului nostru avand cresteri sau scaderi atat din punct de vedere al SEO dar si al vizitatorilor, poate fi afectata de calitatea serviciilor de hosting. Acest lucru este de fapt cel mai important lucru pe care trebuie sa il facem la inceput. In continuare va vom da cateva sfaturi utile pentru alegerea celui mai bun furnizor de gazduire web:

Nu va orientati niciodata dupa cel mai mic pret.Multe firme care ofera hosting fac overselling, adica vand acelasi spatiu de pe server mai multor clienti.

Incercati sa alegeti un furnizor de hosting cu vechime pe piata, nu incerca sa cumperi gazduire de la ultima aparitie. Aici nu este ca la moda.

Asigura-te ca cei de unde ai cumparat gazduire vor raspunde la telefon, e-mail sau la tickete de ajutor. Acest lucru este foarte important!

Daca vrei ca site-ul sa fie numai pe Romania, alege un furnizor de hosting din Romania deoarece se va incarca mult mai repede.

Stabileste de la inceput nevoile tale cu firma respectiva.

Ca sa avem o prezenta online buna si „prezentabila” va trebui sa avem si o gazduire web si un domeniu de calitate de aceea va recomandam firme serioase care ofera gazduire web pentru site-ul dvs. Acestia ofera tot ce trebuie pentru un viitor blog, magazin online, revista sau orice altceva. Sunt foarte deschisi cu viitorii clienti iar pe de alta parte ofera si pachete incredibile de gazduire cu resurse bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *