Scaunul pentru bebelusi

Scaunul pentru bebelusi

Unii ar spune ca este un moft sa ai un scaun auto pentru copil, dar nu esti asa. In ziua de astazi este innacceptabil pentru un copil sa fie expus riscului de a calatori in masina in bratele mamei sau, asa cum procedeaza unii parinti, chiar pe scaunul din fata al masinii deoarece este foarte periculos chiar si la o frana violenta, copilul se poate lovii la cap.Graba care caracterizeaza fiecare conducator auto care sofeaza pe sosele, aglomeratia prezenta pe strazi sunt premise pentru o posibila catastrofa. Pentru a va convinge de utilitatea scaunului de masina pentru copii, putem chiar indrazni sa va sugeram sa vizualizati pe internet teste realizate de producatorii de scaune auto.Intr-adevar, un scaun auto este o investitie financiara mare, un scaun performant, testat indelung si foarte sigur pentru copil, dar in acelasi timp si deosebit de confortabil este foarte scump, insa, aceasta achizitie trebuie privita ca o investitie in siguranta si viitor, confort si comoditate, avand in vedere ca la drum lung, scaunul auto va servi un confort bun pentru cateva ore bune de somn.

Scaunul ideal este acela care se conformeaza normelor de siguranta europene, cel care se potriveste inaltimii si greutatii copilului sic el care este montat correct conform instructiunilor producatorului.In present sunt mai multe tipuri de scaune cum ar fii:
Scaune indreptate cu spatele la sensul de mers, acestea apartin grupei de varsta 0+ si pot fii folosite de la nastere pana la grautatea de 13 Kg. Acestea pot fii plasate in spatele masinii .
Scoicile sunt scaune special concepute pentru a proteja coloana vertebrala firava a celor mici.Aceste scaune sunt prevazute cu century de siguranta in 5 puncte.

Scaunele de masina pentru bebelusi se monteaza la un unghi de 45 de grade pentru a nu intrerupe fluxul respiratiei mai ales ca nou-nascutii nu-si pot mentine capul sau il controleaza prea putin, iar caile respiratorii pot fi obstructionate de capul prea adancit in piept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *