FlowerLux.ro – Solutia pentru livrarea de flori la domiciliu

FlowerLux.ro – Solutia pentru livrarea de flori la domiciliu

Afacerile cu livrari de flori la domiciliu au „inflorit” ca sa spun asa din ce in ce mai tare in Romania, asta deoarece nevoia clientilor de a face cadou un buchet de flori unei persoane ce se afla in alt oras sau la distanta foarte mare a crescut treptat de-a lungul timpului. Am fost placut surprinsa sa vad ca pe rezultatele google sunt din ce in ce mai multe alternative pentru a cumpara un buchet de flori online si a-l face cadou prietenelor sau mamei.

De ce am ales sa comand flori online?

Lucrand zilnic de la ora 09:00 la ora 18:00, aveam un program destul de dificil de sincronizat cu cel al florariilor fizice care majoritatea au acelasi program de lucru ca si mine, fiind aproape imposibil sa ajung la timp sa aleg un buchet de flori. Datorita traficului care imi mai consuma cel putin 30 de minute din timpul necesar cumpararii unui buchet de flori, ajungeam de multe ori la florarie complet obosita si mi-era greu sa ma hotarasc care buchet ar fi mai frumos, daca sa optez pentru trandafiri sau cum aparuse ultimul trend de „trandafiri nemuritori” pe care nici nu as fi stiut de unde pot sa-i cumpar fizic.

Astfel, m-am gandit sa fac o mica cautare sa vad ce imi ofera online-ul, spre surprinderea mea, nu credeam ca o sa gasesc atat de multe variatii de flori si atat de multe modele de buchete in cateva minute de scroll. In online, dupa cum bine stiti, poti sa comanzi orice, oricand, la orice ora fara sa-mi fac griji ca nu ajung la timp sa vad florile :)) pentru ca acestea erau toate intr-un singur loc iar eu ma uitam stanga dreapta sa vad ce modele sunt disponibile (ceea ce il reprezinta un plus pentru starea mea de oboseala de dupa programul de munca).

Cautand, am ajuns pe FlowerLux.ro, un site care pot spune ca m-a fermecat, datorita colectiei de flori, buchete de flori, cutii de flori si trandafiri nemuritori (care apropo, sunt suuuperbi). Mi-au placut ca precizeaza timpul in care se va livra comanda mea, iar eu fiind in Bucuresti, florile le comandasem pentru o buna prietena din Constanta, aceasta a primit a 2-a zi surpriza din partea mea, intacta si cu o felicitare atasata, facand-o maxim de fericita.

Singurul lucru pe care l-as recomanda celor care vor sa comande flori online, este sa aleaga cu inima deoarece costurile florariilor online sunt putin mai ridicate decat cele ale florariilor fizice, daaar per total acest lucru se merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *