Sa nu lasi pe nimeni…

Sa nu lasi pe nimeni…

Nu lasa pe nimeni sa te calce în picioare! De ce? Pentru ca nimeni nu are dreptul sa faca acest lucru si, daca o va face, aminteste-ti ca fiecare primeste ceea ce merita la momentul potrivit. Nu trebuie sa depinzi de nimeni si de nimic. Trebuie sa inveti sa ai grija de tine si de cei care iti sunt aproape, nu de toata lumea.

Si poate ca nu ti se pare indiferenta cea mai dulce razbunare, dar deschide ochii! Cel ce îti doreste raul nu îti merita nici macar o privire, niciun gest. Se spune ca nu merita sa plângi pentru nimeni, iar cel ce merita nu te va face sa plângi. Si totusi, daca o face, învata sa ierti. Chiar daca o faci cu greu, totusi, fa-o!  Toti avem secrete, toti facem greseli si de aceea poate ca toti avem dreptul la o a doua sansa. Nimeni nu are dreptul si nu e în masura sa te judece sau sa te critice , pentru ca nimeni nu e perfect.

Dar oare tindem spre perfectiune? Sunt momente in care realizezi ca dusmanii îti devin prieteni, sau invers. Dar te merita doar cei care te iau de mâna atunci când cazi si te ajuta sa te ridici; aceea care într-o zi pot pleca doar ca în alta sa se intoarca, poate atunci când te astepti cel mai putin sau nu mai ai nicio asteptare. Toti putem fi motivul unui zâmbet sau al unei lacrimi, depinde ce alegi tu sa fii.Dar ce te face pe tine, la rândul tau, sa zâmbesti? Tocmai asta e, ca avem nenumarate motive si uneori nici macar nu realizam asta. Asa ca orice s-ar întâmpla tine capul sus indiferent daca plângi, râzi sau iubesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *